mnedens foto.jpg

Møborg Jagtforening

TOMATSALAT

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

KURSISTER BEDØMMELSE :    5,5 AF 7 MULIGE
KOKKENS BEDØMMELSE :    5

Ingredient list

½ KG. TOMATER   
1 STOR LØG   
    
MARINADE :    
    
1 DEL VINEDDIKE   
2-3 DELE OLIVENOLIE   
 SALT   
 PEBER

Tilberedning

TOMATERNE SKÆRES I HELT TYNDE SKIVER, DRYSSES MED    
 SALT OG PEBER. HAKKET ELLER MEGET TYNDT SNITTET LØG   
 DRYSSES OVER. GRUNDMARINADEN KAN EVT. TILSÆTTES    
 HVIDLØG

Notes

SALATEN STILLES KØLIGT OG TRÆKKER MINDST ½ TIME FØR   
 SERVERING.

EN STØRRE PORTION MARINADE KAN BLANDES OG OPBEVA-   
 RES KOLDT OG MØRKT, SÅ DEN ER PARAT TIL AT SMAGES TIL   
 MED ANDRE KRYDDERIER, SOM F.EKS. FRANSK SENNEP,    
 REVET LØG, HVIDLØG OG MEGET ANDET.