
Møborg Jagtforening
TOMATSALAT
Opskrift
KURSISTER BEDØMMELSE : 5,5 AF 7 MULIGE
KOKKENS BEDØMMELSE : 5
Ingredient list
½ KG. TOMATER
1 STOR LØG
MARINADE :
1 DEL VINEDDIKE
2-3 DELE OLIVENOLIE
SALT
PEBER
Tilberedning
TOMATERNE SKÆRES I HELT TYNDE SKIVER, DRYSSES MED
SALT OG PEBER. HAKKET ELLER MEGET TYNDT SNITTET LØG
DRYSSES OVER. GRUNDMARINADEN KAN EVT. TILSÆTTES
HVIDLØG
Notes
SALATEN STILLES KØLIGT OG TRÆKKER MINDST ½ TIME FØR
SERVERING.
EN STØRRE PORTION MARINADE KAN BLANDES OG OPBEVA-
RES KOLDT OG MØRKT, SÅ DEN ER PARAT TIL AT SMAGES TIL
MED ANDRE KRYDDERIER, SOM F.EKS. FRANSK SENNEP,
REVET LØG, HVIDLØG OG MEGET ANDET.