Møborg Jagtforening
FISKEFILET MED PIKANTOST OG BACON
Opskrift
KOKKENS BEDØMMELSE : 5,4
Ingredient list
1 STK. FRISK FISKEFILET PR. PERSON
PIKANT OST
RØGET BACON I SKIVER
SMØR
SALT
PEBER
TANDSTIKKER
Tilberedning
1. FISKEFILLETTERNE DUPPES TØRRE MED EN REN KLUD ELLER
KØKKENRULLE
2. FISKEN SMØRRES MED BUKO PIKANT OST PÅ DEN ENE SIDE
3. LÆG FISKEN SAMMEN SÅ DEN BLIVER SÅ FLAD SOM MULIGT
OG PAK DEN IND I BACON, SÅ DEN BLIVER SÅ LUKKET SOM
DET KAN LADE SIG GØRE, LÅSES MED TANDSTIKKER.
4. STEGES PÅ PANDEN TIL BACONEN ER PÆNT BRUNT.
Notes
SERVERES MED PILLEKARTOFLER ELLER EN SALAT.