img_0162.jpg

Møborg Jagtforening

FISKEFILET MED PIKANTOST OG BACON

Opskrift

  • ( 1 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

KOKKENS BEDØMMELSE :    5,4

Ingredient list

1 STK. FRISK FISKEFILET PR. PERSON
PIKANT OST
RØGET BACON I SKIVER
SMØR
SALT 
PEBER
TANDSTIKKER

Tilberedning

1. FISKEFILLETTERNE DUPPES TØRRE MED EN REN KLUD ELLER
KØKKENRULLE

2. FISKEN SMØRRES MED BUKO PIKANT OST PÅ DEN ENE SIDE

3. LÆG FISKEN SAMMEN SÅ DEN BLIVER SÅ FLAD SOM MULIGT
OG PAK DEN IND I BACON, SÅ DEN BLIVER SÅ LUKKET SOM 
DET KAN LADE SIG GØRE, LÅSES MED TANDSTIKKER.

4. STEGES PÅ PANDEN TIL BACONEN ER PÆNT BRUNT.

Notes

SERVERES MED PILLEKARTOFLER ELLER EN SALAT.