img_0169.jpg

Møborg Jagtforening

PORER MED BACONSVØB :

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

Ingredient list

INGREDIENSER   
  PORER
  BACON I SKIVER
  MUSKATNØD
  SAFT OG SKAL AF CITRON
  HONNING
  HVIDLØG
  TIMIAN
  ROSMARIN
  OLIVENOLIE ELLER SMØR

Tilberedning

RENGØR PORRERNE OG KOG DEM MØRE I LETSALTET VAND 
  
 BLAND SALT, PEBER, FINTREVET MUSKATNØD, CITRONSAFT 
 CITRONSKAL, LIDT HONNING OG LIDT OLIE. GNID PORRERNE  
 GODT IND I BLANDINGEN.  
  
 SKÆR PORRERNE I STYKKER SOM PASSER PÅ BREDEN AF BACON 
 SKIVERNE OG RUL EN STKKE OM HVER - FASTGØRES MED EN 
 TANDSTIK 
  
 LÆG PORRENE I ET SMURT INDFAST FAD - LÆG TIMIAN, 
 ROSMARIN OG HVIDLØGSFED VED OG DRYP MED LIDT OLIE. 
  
 FORVARM OVNEN TIL 180 GRADER - NÅR DEN ER VARM 
 SÆTTES FADET I OVNEN OG EFTER 20-25 MIN ER DET KLAR  
 TIL SERVERING.