Møborg Jagtforening
PORER MED BACONSVØB :
Opskrift
Ingredient list
INGREDIENSER
PORER
BACON I SKIVER
MUSKATNØD
SAFT OG SKAL AF CITRON
HONNING
HVIDLØG
TIMIAN
ROSMARIN
OLIVENOLIE ELLER SMØR
Tilberedning
RENGØR PORRERNE OG KOG DEM MØRE I LETSALTET VAND
BLAND SALT, PEBER, FINTREVET MUSKATNØD, CITRONSAFT
CITRONSKAL, LIDT HONNING OG LIDT OLIE. GNID PORRERNE
GODT IND I BLANDINGEN.
SKÆR PORRERNE I STYKKER SOM PASSER PÅ BREDEN AF BACON
SKIVERNE OG RUL EN STKKE OM HVER - FASTGØRES MED EN
TANDSTIK
LÆG PORRENE I ET SMURT INDFAST FAD - LÆG TIMIAN,
ROSMARIN OG HVIDLØGSFED VED OG DRYP MED LIDT OLIE.
FORVARM OVNEN TIL 180 GRADER - NÅR DEN ER VARM
SÆTTES FADET I OVNEN OG EFTER 20-25 MIN ER DET KLAR
TIL SERVERING.