img_0161.jpg

Møborg Jagtforening

LØG BAGT MED RØGET LØG OG SOLSIKKEKERNER :

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

Ingredient list

INGRIDIENSER  8 PERS.:
4 STK.  STORE LØG
250 G  SOLSIKKEKERNER
1 BDT.  TIMIAN
1 SPSK.  RØGET SALT
500 G  SMØR
  FRISKKVÆRNET PEBER

Tilberedning

RIST SOLSIKKEKERNER PÅ EN TØR PANDE INDTIL DE ER GYLDNE 
 TAK KERNERNE AF VARMEN, TILSÆT FINTHAKKET TIMIAN, 
 PEBER OG RØGET SALT OG KNUSS BLANDINGEN TIL EN GROV 
 MASSE I EN MORTER. 
  
 SMELT SMØR, PIL LØG OG DEL DEM I HALVE, KOG DEM MØRE I 
 FEDTSTOFFET CA. 15 MIN OG LAD DEM DRYPPE AF PÅ FEDT- 
 SUGENDE PAPIR 
  
 SERVERES LUNE MED EN GOD SKEFULD SOLSIKKEKERNER  
 OVENPÅ.