Møborg Jagtforening
LØG BAGT MED RØGET LØG OG SOLSIKKEKERNER :
Opskrift
Ingredient list
INGRIDIENSER 8 PERS.:
4 STK. STORE LØG
250 G SOLSIKKEKERNER
1 BDT. TIMIAN
1 SPSK. RØGET SALT
500 G SMØR
FRISKKVÆRNET PEBER
Tilberedning
RIST SOLSIKKEKERNER PÅ EN TØR PANDE INDTIL DE ER GYLDNE
TAK KERNERNE AF VARMEN, TILSÆT FINTHAKKET TIMIAN,
PEBER OG RØGET SALT OG KNUSS BLANDINGEN TIL EN GROV
MASSE I EN MORTER.
SMELT SMØR, PIL LØG OG DEL DEM I HALVE, KOG DEM MØRE I
FEDTSTOFFET CA. 15 MIN OG LAD DEM DRYPPE AF PÅ FEDT-
SUGENDE PAPIR
SERVERES LUNE MED EN GOD SKEFULD SOLSIKKEKERNER
OVENPÅ.