Møborg Jagtforening
ÆBLEKAGE MED MARCIPAN OG KANEL :
Opskrift
Ingredient list
INGREDIENSER:
3 STK. ÆG
200 G SUKKER
1 STK. KORN FRA VANILJESTANG
175 G BLØDT SMØR
250 G HVEDEMEL
2 TSK. BAGEPULVER
1 TSK. KARDEMOMME
2 TSK. KANEL
½ TSK. SALT
4 STK. SKRÆLLEDE ÆBLER
Tilberedning
FORVARM OVNEN TIL 170 GRADER PÅ VARMLUFT.
PISK ÆG
LEVEREN RENSES FOR HINDER OG SKÆRES I SKIVER I 0,5 CM. TYKKELSE
HÆLD MEL - SALT OG PEBER I EN POSE OG VEND LEVEREN HERI.
STEGES PÅ PANDEN 5-6 MIN PÅ HVER SIDE - TAGES AF OG HOLDES VARM.
MEL DRYSSES PÅ PANDEN OG KOGEVAND HÆLDES PÅ - PISKES GODT
IGENNEM OG TILSÆTTES FLØDE - FARVES MED KULØR OG SMAGES TIL
MED SALT OG PEBER.
SERVERES MED BLØDE LØG - KARTOFLER OG AGURKESALAT.