img_0166.jpg

Møborg Jagtforening

ÆBLEKAGE MED MARCIPAN OG KANEL :

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

Ingredient list

INGREDIENSER:  
  
3 STK.  ÆG
200 G  SUKKER
1 STK.  KORN FRA VANILJESTANG
175 G   BLØDT SMØR
250 G  HVEDEMEL
2 TSK.  BAGEPULVER
1 TSK.  KARDEMOMME
2 TSK.  KANEL
½ TSK.  SALT
4 STK.  SKRÆLLEDE ÆBLER

Tilberedning

  
FORVARM OVNEN TIL 170 GRADER PÅ VARMLUFT.  
PISK ÆG   
  
LEVEREN RENSES FOR HINDER OG SKÆRES I SKIVER I 0,5 CM. TYKKELSE  
HÆLD MEL - SALT OG PEBER I EN POSE OG VEND LEVEREN HERI.  
  
STEGES PÅ PANDEN 5-6 MIN PÅ HVER SIDE - TAGES AF OG HOLDES VARM.  
  
MEL DRYSSES PÅ PANDEN OG KOGEVAND HÆLDES PÅ - PISKES GODT   
IGENNEM OG TILSÆTTES FLØDE - FARVES MED KULØR OG SMAGES TIL  
MED SALT OG PEBER.  
  
SERVERES MED BLØDE LØG - KARTOFLER OG AGURKESALAT.