img_0164.jpg

Møborg Jagtforening

CRÉPES SUZETTE 24 STK

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

Ingredient list

INGREDIENSER:  
  
6 STK.  ÆG
100 G.  HVEDEMEL
3 DL.  PISKEFLØDE
1½ DL.  VAND
1½ STK.  CITRON REVET SKAL HERAF
150 G  SMELTET SMØR

 

SAUCE :  
  
150 G   SMØR
120 G  FLORMEL
5 SPSK  CITRONSAFT
2 DL.  APPELSINSAFT
75 G  SMUTTEDE MANDLER
4 DL.  PISKEFLØDE

Tilberedning

ALLE INGREDIENSER RØRES SAMMEN OG DEJEN BAGES PÅ EN LILLE TØR PANDE  
DE FOLDES SAMMEN 2 GANGE. PANDEKAGERNE KAN BAGES I GOD TID FØR  
DSERVERINGEN.  
  
UMIDDELBART FØR SERVERINGEN LAVES SAUCEN I EN PANDE.  

SMØRRET SMELTES, FLORMELIS OG FRUGTSAFT TILSÆTTES OG DET HELE KOGES  
IND TIL EN TYK SAUCE. PANDEKAGERNE VARMES HERI OG DRYSSES TIL SIDST MED  
HAKKEDE MANDLER.  
SAUCEN KAN PEPPES EKSTRA OP VED AT BLANDE LIDT COGNAC I EVT. LIKØR.  
  
SERVERING : PANDEN KAN FINT BRUGES TIL SERVERINGEN OG DER SERVERES   
PISKET FLØDE ELLER VANILJEIS TIL.  
  
TIPS : PANDEKAGERNE BLIVER BEDST, HVIS MAN LADER DEJEN HVILE EN TIMES  
TID, FØR DER BAGES.