Møborg Jagtforening
CRÉPES SUZETTE 24 STK
Opskrift
Ingredient list
INGREDIENSER:
6 STK. ÆG
100 G. HVEDEMEL
3 DL. PISKEFLØDE
1½ DL. VAND
1½ STK. CITRON REVET SKAL HERAF
150 G SMELTET SMØR
SAUCE :
150 G SMØR
120 G FLORMEL
5 SPSK CITRONSAFT
2 DL. APPELSINSAFT
75 G SMUTTEDE MANDLER
4 DL. PISKEFLØDE
Tilberedning
ALLE INGREDIENSER RØRES SAMMEN OG DEJEN BAGES PÅ EN LILLE TØR PANDE
DE FOLDES SAMMEN 2 GANGE. PANDEKAGERNE KAN BAGES I GOD TID FØR
DSERVERINGEN.
UMIDDELBART FØR SERVERINGEN LAVES SAUCEN I EN PANDE.
SMØRRET SMELTES, FLORMELIS OG FRUGTSAFT TILSÆTTES OG DET HELE KOGES
IND TIL EN TYK SAUCE. PANDEKAGERNE VARMES HERI OG DRYSSES TIL SIDST MED
HAKKEDE MANDLER.
SAUCEN KAN PEPPES EKSTRA OP VED AT BLANDE LIDT COGNAC I EVT. LIKØR.
SERVERING : PANDEN KAN FINT BRUGES TIL SERVERINGEN OG DER SERVERES
PISKET FLØDE ELLER VANILJEIS TIL.
TIPS : PANDEKAGERNE BLIVER BEDST, HVIS MAN LADER DEJEN HVILE EN TIMES
TID, FØR DER BAGES.