img_0168.jpg

Møborg Jagtforening

STEGT LEVER MED BLØDE LØG OG FLØDESAUCE 4 PERS

Opskrift

  • ( 2 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

Ingredient list

INGREDIENSER:  
  
400 G  LØG
50 G  MARGARINE
  SALT
  PEBER
500 G  LEVER
2 SPSK  HVEDEMEL
50 G  SMØR
  
SAUCE :  
  
1 SPSK   HVEDEMEL
4 DL.  VAND FRA KARTOFLER
1 DL.  PISKEFLØDE
  PEBER
  KULØR
  
1 KG  KARTOFLER

Tilberedning

LØGENE HALVERES OG SKÆRES I SKIVER. STEGS BLØDE I MARGARINE.  
TAG DEM FRA OG HOLD DEM VARME I OVNEN VED 150 GRADER.  
  
LEVEREN RENSES FOR HINDER OG SKÆRES I SKIVER I 0,5 CM. TYKKELSE  
HÆLD MEL - SALT OG PEBER I EN POSE OG VEND LEVEREN HERI.  
  
STEGES PÅ PANDEN 5-6 MIN PÅ HVER SIDE - TAGES AF OG HOLDES VARM.  
  
MEL DRYSSES PÅ PANDEN OG KOGEVAND HÆLDES PÅ - PISKES GODT   
IGENNEM OG TILSÆTTES FLØDE - FARVES MED KULØR OG SMAGES TIL  
MED SALT OG PEBER.  
  
SERVERES MED BLØDE LØG - KARTOFLER OG AGURKESALAT.