Møborg Jagtforening
STEGT LEVER MED BLØDE LØG OG FLØDESAUCE 4 PERS
Opskrift
Ingredient list
INGREDIENSER:
400 G LØG
50 G MARGARINE
SALT
PEBER
500 G LEVER
2 SPSK HVEDEMEL
50 G SMØR
SAUCE :
1 SPSK HVEDEMEL
4 DL. VAND FRA KARTOFLER
1 DL. PISKEFLØDE
PEBER
KULØR
1 KG KARTOFLER
Tilberedning
LØGENE HALVERES OG SKÆRES I SKIVER. STEGS BLØDE I MARGARINE.
TAG DEM FRA OG HOLD DEM VARME I OVNEN VED 150 GRADER.
LEVEREN RENSES FOR HINDER OG SKÆRES I SKIVER I 0,5 CM. TYKKELSE
HÆLD MEL - SALT OG PEBER I EN POSE OG VEND LEVEREN HERI.
STEGES PÅ PANDEN 5-6 MIN PÅ HVER SIDE - TAGES AF OG HOLDES VARM.
MEL DRYSSES PÅ PANDEN OG KOGEVAND HÆLDES PÅ - PISKES GODT
IGENNEM OG TILSÆTTES FLØDE - FARVES MED KULØR OG SMAGES TIL
MED SALT OG PEBER.
SERVERES MED BLØDE LØG - KARTOFLER OG AGURKESALAT.