Møborg Jagtforening
CITRONFROMAGE MED SMAG 18 PERS.:
Opskrift
Ingredient list
INGREDIENSER :
18 STK.HUSBLAS BLADE
5 STK.CITRONER SKAL OG SAFT HERAF
18 STK. ÆGGEBLOMMER
14 STK.ÆGGEHVIDER
18 SPSK.SUKKER
½ L.PISKEFLØDE
Tilberedning
TILBEREDNING :
SÆT HUSBLAS I BLØD I KOLD VAND I 10 MINUTTER
SKALLEN AF CITRON RIVES FINT, DEL CITRONERNE OG PRES SAFTEN UD.
PISK ÆGGEBLOMMERNE HVIDE MED SUKKERET OG CITRONSKALLEN
PISK ÆGGEHVIDERNE STIVE MED RENE PISKERIS
HÆLD VANDET FRA HUSBLASENE OG HÆLD 2-3 DL. VAND I EN GRYDE, BRING
VANDET I KOG OG SÆT EN SKÅL MED HUSBLASEN NED I GRYDEN. NÅR HUS-
BLASEN ER SMELTET, TAGES SKÅLEN OP AF VANDET OG CITRONSAFTEN
RØRES I.
NU HÆLDES HUSBLASEN I EN TYND STRÅLE NED I ÆGGEBLOMMEN, MENS
DER HELE TIDEN RØRES RUNDT.
NÅR ÆGGEBLOMMEN BEGYNDER AT STIVNE, SKAL DE STIFTPISKEDE ÆGGE-
HVIDER VENDES FORSIGTIG I ÆGGEBLOMMEN MED EN DEJSKRABER.
STIL FROMAGEN I KØLESKABET, SÅ DEN BLIVER KOLD INDEN SERVERINGEN.
Notes
PYNTES MED FLØDESKUM, EVT. MED CHOKOLADEDRYS