img_0153.jpg

Møborg Jagtforening

CITRONFROMAGE MED SMAG 18 PERS.:

Opskrift

  • ( 2 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

Ingredient list

INGREDIENSER :

 

18 STK.HUSBLAS BLADE

5 STK.CITRONER SKAL OG SAFT HERAF

18 STK. ÆGGEBLOMMER

14 STK.ÆGGEHVIDER

18 SPSK.SUKKER

½ L.PISKEFLØDE

Tilberedning

TILBEREDNING :

 

SÆT HUSBLAS I BLØD I KOLD VAND I 10 MINUTTER

 

SKALLEN AF CITRON RIVES FINT, DEL CITRONERNE OG PRES SAFTEN UD.

 

PISK ÆGGEBLOMMERNE HVIDE MED SUKKERET OG CITRONSKALLEN

 

PISK ÆGGEHVIDERNE STIVE MED RENE PISKERIS

 

HÆLD VANDET FRA HUSBLASENE OG HÆLD 2-3 DL. VAND I EN GRYDE, BRING

VANDET I KOG OG SÆT EN SKÅL MED HUSBLASEN NED I GRYDEN. NÅR HUS-

BLASEN ER SMELTET, TAGES SKÅLEN OP AF VANDET OG CITRONSAFTEN

RØRES I.

 

NU HÆLDES HUSBLASEN I EN TYND STRÅLE NED I ÆGGEBLOMMEN, MENS

DER HELE TIDEN RØRES RUNDT.

 

NÅR ÆGGEBLOMMEN BEGYNDER AT STIVNE, SKAL DE STIFTPISKEDE ÆGGE-

HVIDER VENDES FORSIGTIG I ÆGGEBLOMMEN MED EN DEJSKRABER.

 

STIL FROMAGEN I KØLESKABET, SÅ DEN BLIVER KOLD INDEN SERVERINGEN.

Notes

PYNTES MED FLØDESKUM, EVT. MED CHOKOLADEDRYS