img_0160.jpg

Møborg Jagtforening

FERSKNER MED TOSCADEJ

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

Ingredient list

1 DS.            FERSKNER I HALVE

 

TOSCADEJ :
 
75 G.            SMUTTEDE OG HAKKEDE MANDLER
75 G.            SUKKER
75 G.            SMØR
2 SPSK.      FLØDE
1 ½ SPSK.  MEL           
 

Tilberedning

1. FRUGTERNE HÆLDES OVER I EN SIGTE, SÅ ALT SAFTEN SIES FRA.

 

2. SMØR EN ILDFAST FAD OPG LÆG FERSKNERNE I DEN MED DEN BUEDE SIDE OPAD

 

3. KOM DET RESTERENDE I EN GRYDE, MASSEN MÅ IKKE KOGE. NÅR DEN ER GRØDAGTIG, FORDELES DEN OVER FRUGTERNE.

 

4. DESSERTEN BAGES MIDT I OVNEN VED 225 GRADER I 8 – 10 MINUTTER.

Notes

SERVERES LUN MED IS ELLER FLØDESKUM