img_0156.jpg

Møborg Jagtforening

BEDSTEFARKAGE

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

Ingredient list

Ingredienser:

 

400 G         MEL

550 G         SUKKER

250 G         MARGARINE

1 TSK.    BAGEPULVER

4 STK     ÆG

2½ DL        MÆLK

225 G         HINDBÆRSYLTETØJ.

 

Tilberedning

FREMGANGSMÅDE:

1

FEDTSTOFFET BLØDGØRES OG RØRES GODT SAMMEN MED DE 300 G SUKKER.

2

DEL ÆGGENE OG TILSÆT BLOMMERNE 1 AF GANGEN.

3

BAGEPULVER OG MEL SIGTES OG TILSÆTTES SAMMEN MED MÆLKEN OG DER RØRES TIL DEJEN ER ENSARTET.

4

DEJEN KOKES I EN SMURT BRADEPLADE ( CA 30X40 CM.) OG BAGES I OVNEN CA 15 MINUTTER VED 200 GRADER.

5

ÆGGEHVIDERNE PISKES STIVE OG 250 G SUKKER TILSÆTTES LIDT AF GANGEN.

6

DEREFTER SMØRES SYLTETØJET PÅ OG MARENGSEN FORDELES OVER FYLDET. DRYS LET MED SUKKER OVER MARENGSEN.

7 BAGES FÆRDIG VED SAMME TEMPERATUR I CA. 15 MIN TIL MARENGSEN ER GYLDEN.