Møborg Jagtforening
BEDSTEFARKAGE
Opskrift
Ingredient list
Ingredienser:
400 G MEL
550 G SUKKER
250 G MARGARINE
1 TSK. BAGEPULVER
4 STK ÆG
2½ DL MÆLK
225 G HINDBÆRSYLTETØJ.
Tilberedning
FREMGANGSMÅDE:
1 |
FEDTSTOFFET BLØDGØRES OG RØRES GODT SAMMEN MED DE 300 G SUKKER. |
2 |
DEL ÆGGENE OG TILSÆT BLOMMERNE 1 AF GANGEN. |
3 |
BAGEPULVER OG MEL SIGTES OG TILSÆTTES SAMMEN MED MÆLKEN OG DER RØRES TIL DEJEN ER ENSARTET. |
4 |
DEJEN KOKES I EN SMURT BRADEPLADE ( CA 30X40 CM.) OG BAGES I OVNEN CA 15 MINUTTER VED 200 GRADER. |
5 |
ÆGGEHVIDERNE PISKES STIVE OG 250 G SUKKER TILSÆTTES LIDT AF GANGEN. |
6 |
DEREFTER SMØRES SYLTETØJET PÅ OG MARENGSEN FORDELES OVER FYLDET. DRYS LET MED SUKKER OVER MARENGSEN. |
7 | BAGES FÆRDIG VED SAMME TEMPERATUR I CA. 15 MIN TIL MARENGSEN ER GYLDEN. |