
Møborg Jagtforening
KRAFTIG RØDVINSSAUCE
Opskrift
Ingredient list
INGREDIENSER 6 PERS.:
2 STK. FINTHAKKEDE SKALOTTELØG
2 STK. FINTHAKKEDE HVIDLØGSFED
8 STK. KNUSTE ENEBÆR
1 TSK. SORT STØDT PEBER
4 STK. LAURBÆRBLADE
1 DL. COGNAC
1 DL. RØDVINSEDDIKE
1 FL. KRAFTIG RØDVIN
1 L VILDTFOND ELLER KRAFTIG BOUILLON SUPPE
50 G KOLDE SMØRTERN
4 STK. KVISTE TIMIAN
4 STK. KVISTE ROSMARIN
1 SPSK VINDRUESKERNEOLIE
Tilberedning
KOM LIDT FEDTSTOF I EN GRYDE OG SAUTER SKALOTTELØG
OG HVIDLØG MED KRYDDERIERNE, UDEN AT DET TAGER FARVE
FLAMBER I COGNAC, TILSÆT VINEDDIKE OG KOG IND TIL
VÆSKEN ER KARAMELLISERET RUNDT OM LØGENE. TILSÆT
RØDVIN OG FONDT/BOUILLON OG KOG IND TIL CA 3/4 L
Notes
PEBERSAUCE:
3 TSK. BLANDEDE PEBERKORN
1 TSK. TØRREDE KORIANDERFRØ
1 PORTION KRAFTIG RØDVINSSAUCE
KNUS ALLE KRYDERIERNE GROFT I EN MORTER OG TILSÆT DEM
TIL RØDVINSSAUCEN. SAUCEN MÅ EFTERFØLGENDE IKKE KOGE.
TASENDE GOD TIL MØRKT KØD