img_0168.jpg

Møborg Jagtforening

FASANSYLTE

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

KOKKENS BEDØMMELSE : 7

Ingredient list

CA. 500 G. FASANLÅR
1 STK. GULEROD
1 STK. STOR LØG
3 STK. LAURBÆRBLADE
5 STK. HELE PEBERKORN
1 STK. GRØNSAGSBOUILLON TERNING
SALT
PEBER

4 STK. HUSBLAS
3 DL. VÆDE FRA KOGNING
1 STK. RØDLØG

Tilberedning

SKÆR LÅRENE AF FASANEN OG BRUN DEM I EN STEGE-
GRYDE, KOM URTER KRYDERIER OG HEL PEBER PÅ - VAND -
EVT LIDT RØDVIN TILSÆTTES. LAD RETTEN KOGE I CA. 1½ TIME.


TAG FASANLÅRENE OP OG LAD DEM KØLE AF. NU ER DE NEM-
ME AT PILLE KØDET AF.


EFTER KOGNING :


VÆDEN GEMMES, DE KOGTE GRØNSAGER KASTES BORT.
HUSBLASEN SÆTTES I BLØD I KOLDT VAND I 10 MINUTTER.
RØDLØGET SKÆRES I FINR SMÅ TERN, BLANDES MED DET
FINTHAKKEDE FASANKØD OG LÆGGES I EN FORM ( GERNE
MED LÅG ). VÆDEN HÆLDES OVER OG SYLTEN SÆTTES I KØL.


EVT. SMAGSFORSTÆRKERE TILSÆTTES VANDET INDEN HUS-
BLASEN RØRES UD HERI.