
Møborg Jagtforening
FASANBRYST I SUR OG SØD SAUCE
Opskrift
KOKKENS BEDØMMELSE : 5,5
Ingredient list
4 STK. FASANBRYSTER
SMØR
1 STOR GLAS UNCLE BEN´S CHINESE SWEET & SOUR SAUCE
200 G. SUKKERÆRTER
2-3 DL. PARBOILED RIS
SALT
PEBER
Tilberedning
1. FASANBRYSTERNE RENSES GRUNDIGT, SKYLLES GODT OG
TØRRES MED KØKKENRULLE.
2. BRYSTFILETERNE STEGES GYLDENTBRUNE I SMØR I EN TYK-
BUNDET GRYDE, KRYDRES MED SALT OG PEBER.
3. HÆLD DEN STORE GLAS UNCLE BEN´S VED, OG DET HELE SIM-
RER UNDER LÅG I CA. 20 MINUTTER.
4. KOG PARBOILED RIS MØRE, LIGELEDES KOGES GRØNSAGER-
NE I FÅ MINUTTER , SÅ DE STADIG ER SPRØDE.
Notes
SERVERING :
BRYSTFILETERNE ANRETTES I PORSELÆNSKÅLE ELLER PÅ
EN TALLERKEN, OG LIDT AF SAUCEN HÆLDES OVER.
RIS OG SPRØDE GRØNSAGER SERVERES TIL.