img_0152.jpg

Møborg Jagtforening

EDDERFUGLERULLER MED FLØDEOST OG TOMAT.

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

KURSISTERS BEDØMMELSE : 5,8 AF 7 MULIGE

KOKKENS BEDØMMELSE : 5

Ingredient list

4 STK. EDDERFUGLEBRYST UDEN SKIND
1 PK. RØGET BACON I SKIVER
250 G. FRISKE CHAMPIGNON
½ L. PISKEFLØDE
SALT
FRISKKVÆRNET PEBER
SMØR
RIBSGELE
MAIZENA
FYLD.:
150 G. FLØDEOST
4 SPSK. TØRREDE TOMATER
1 FED HVIDLØG
LIDT SALT
LIDT PEBER

Tilberedning

1. EDDERFUGLEBRYSTEN, HVOR ALT FEDTET ER FJERNET LÆG-
GES PÅ SKÆREBRÆTTET MED DEN FLADE SIDE NEDAD. LÆG
ET SNIT GENNEM SIDEN PÅ BRYSTET, SÅ DET FLÆKKES TIL TO
FILETER.

2. DE TØRREDE TOMATER HAKKES MEGET FINT OG BLANDES
MED FLØDEOSTEN, LIDT SALT, PEBER OG 1 - 2 FED GROFTHAK-
KET HVIDLØG.

3. FYLDET FORDELES PÅ DE UDSKÅRNE FILETSTYKKER. DE RUL-
LES HEREFTER SAMMEN OG OMBINDES MED ET STYKKE
BACON OG RULLERNE HOLDES SAMMEN MED TANDSTIKKER
ELLER BOMULDSSNOR.

4. BRUN RULLERNE PÅ EN TØR PANDE. DRYS MED SALT OG PE-
BER, LÆG DEM I ET FAD SAMMEN MED DE RENGJORTE, HAK-
KEDE CHAMPIGNONER. TILSÆT FLØDEN OG ANBRING DET I
OVNEN VED CA. 175 GRADER I EN TIME.

5. SKYEN HÆLDES I EN GRYDE OG KOGES OP, JÆVNES LET MED
MAIZENAEN TIL PASSENDE KONSISTENS. SMAGES TIL MED
RIBSGELE, SALT OG PEBER.

Notes

SERVERING :
KØDSNOR ELLER TANDSTIKKER FJERNES, OG RULLERNE
SKÆRES I SKIVER OG ANRETTES PÅ ET FAD MED LIDT SOVS I
BUNDEN. SERVERES MED STEGTE ELLER KOGTE KARTOFLER