img_0158.jpg

Møborg Jagtforening

TOURNEDOS AF HAKKET VILDTKØD :

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

Ingredient list

INGREDIENSER :  4 PERSONER
  
500 G  HAKKET VILDTKØD
300 G   SVINEKØD
1 STK.  ÆG
1 SPSKF  KARTOFFELMEL
½ TSKF.  PAPRIKA
8 SK.  RØGET BACON
1  BDT.  SMØR
  KØDSNOR
SAUCE :  
½ KG.  FRISKE TOMATER
1 DS.  KONCENTRERET TOMAT PURE
  GRØNSAGSBOUILLON
  SALT, PEBER FRISK TIMIAN

Tilberedning

1. BLAND BEGGE SLAGS FARS MED EN GAFFEL, RØR ÆG, KARTOF- 
 FELMEL OG PAPRIKA I OG ARBEJD FARSEN GODT IGENNEM. 
 FORM FARSEN TIL 8 HØJE BØFFER, OG LÆG 1 SKIVE BACON OM- 
 KRING, SOM HOLDES  FAST MED KØDSNOR. 
  
2. BRUN FEDTSTOFFET PÅ EN STEGEPANDE, LÆG BØFFERNE PÅ, OG  
 STEG DEM CA 3-4 MIN PÅ HVER SIDE; DE KRYDRES MED SALT & 
 PEBER, TAG BØFFERNE OP OG LÆG DEM I EN ILDFAST SKÅL. 
  
3. SKÅLEN STILLES I OVNEN VED CA 180 GRADER I CA. 10-15 MIN. 
 JÆVNES, SMAGES TIL MED SALT & PEBER OG HÆLDES OVER. 
 DRYS RETTEN MED HAKKES PERSILLE. 
  
4. HAK TOMATER FINT, OG KOG DEM GODT IGENNEM MED TOMAT- 
 PURÉ OG BOUILLON.  
  
5. SMAG SAUCEN TIL MED FRISK TIMIAN SALT & PEBER. 
  
6. DEN VÆDE SOM HAR SAMLET SIG VED BØFFERNE HÆLDES VED. 
  
7. SERVERES MED RÅSTEGTE KARTOFLER EVT. EN LÆKKER SALAT.