img_0158.jpg

Møborg Jagtforening

RÅGEUNGER I SVAMPE OG SHERRYSAUCE 4 PERS

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

Ingredient list

INGREDIENSER:  4 PERS :    
      
      
  BRYSTER OG LÅR AF 8 RÅGEUNGER    
2 STK.  LØG    
4 DL.  SMØR    
2 SPSK.  SHERRY    
2½ DL.  GRØNSAGSBOUILLON    
2½ DL.  PISKEFLØDE    
250 G  CHAMPIGNON    
  SALT & PEBER    
  OLIE    

Tilberedning

FREMGANGSMÅDE :      
1. KLARGØR SVAMPENE     
2. KLARGØR KØDET - SKYL DET GODT OG TØR DET GODT MED      
 KØKKENRULLE.  GNID DET GODT MED SALT OG PEBER   
      
3. I EN STEGEGRYDE VARMES LIDT SMØR     OG OLIE - HERI BRUNES
 KØDET SAMMEN MED LØGENE SOM ER SKÅRET I STYKKER.     
 BOUILLON OG SHERRY TILSÆTTES - DER SKRUES NED FOR VAR-     
 MEN OG FUGLENE SMÅSIMRER CA. 40 MINUTTER UNDER LÅG.     
      
4. TAG KØDET OP OG LAD STEGESKYEN KOGE OP SAMMEN MED      
 FLØDE - JÆVN SAUCEN MED MAIZENA OPRØRT I VAND.     
      
5. DE RENSEDE SVAMPE SKÆRES I MINDRE STYKKER OG STEGES     
 I SMØR NOGLE MINUTTER OG BLANDES DEREFTER I SAUCEN.     
 LAD SAUCEN SIMRE YDDERLIGERE NOGLE MINUTTER OG SMAG     
 TIL MED SALT OG PEBER.     
      
 ANRET KØDET PÅ EN FAD OG HÆLD SAUCEN OVER - SEVERES      
 MED KARTOFLER ELLER MOS - EVT. LIDT SØDT OG SURT.     
      
      
      
      
BAGES I ALM. OVN VED 225 GRADER CA 10-15 MINUTTER.