img_0173.jpg

Møborg Jagtforening

KRONDYR -OSSOBUCO MJED KARTOFFELMOS :

Opskrift

  • ( 1 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

Ingredient list

INGREDIENSER :  4 PERSONER
  
1,2 KG  KRONDYRSKANK I 2 CM. SKIVER
1/4  KNOLDSELLERI
4 STK.  GULERØDDER
2 STK.  LØG
1-2 STK.  GULERØDDER
1 FED  HVIDLØG
1  BDT.  PERSILLE
3 SPSKF.  TOMATPURÉ
3/4 l  VAND
  SALT & PEBER
  SMØR

 

Tilberedning

FREMGANGSMÅDE:  
  
1. GRØNSAGERNE RENSES OG SKÆRES I TERN. DE SVITSES LET I SMØR  
 OG STILLES TIL SIDE. VEND KØDET I MEL OG BRUN DEM AF, KRYDR 
 MED SALT & PEBER. 
  
2. KØDET, GRØNSAGERNE KOMMESS I EN GRYDE SAMMEN MED  
 VAND, TOMATPURE OG PRESSET HVIDLØG. DET KOGES TIL KØDET 
 ER SÅ MØRT AT DET FALDER FRA BENENE ( CA. 2 TIMER ). 
  
3. ANRET KØD OG GRØNSAGER I ET VARMT FAD. SKYEN I GRYDEN  
 JÆVNES, SMAGES TIL MED SALT & PEBER OG HÆLDES OVER. 
 DRYS RETTEN MED HAKKES PERSILLE. 
  
4. 1½ KG KARTOFLER SKRÆLLES OG KOGES UDEN SALT - VANDET  
 HÆLDES FRA. PURER KARTOFLERNE MED EN HÅNDMIXER.  
 MOSEN RØRES MED 150 G SMØR OG 1½ DL KOGT MÆLK -  
 KRYDRES MAE SALT & PEBER EVT. MUSKATNØD.