img_0162.jpg

Møborg Jagtforening

HJERTER I FLØDESAUCE 4 PERS

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

Ingredient list

INGREDIENSER:  4 PERS :
  
  
1 ½  DYRE HJERTE
25 G  MARGARINE
½ L   PISKEFLØDE
1 BDT.  PERSILLE
  SALT & PEBER
  
1½ KG  KARTOFLER
75 G  MARGARINE
  MÆLK
  SALT

Tilberedning

FREMGANGSMÅDE :  
  
RENS HJERTERNE OG SKÆR DEM I TERN.  
SVITS DEM I GRYDEN MED EN SMU8LE MARGARINE - TIL DE ER BRUNE  
HJERTERNE KAN UDSKILLE EN DEL VÆSKE - LAD DEM KOGE I DET TIL KUN  
BUNDEN LIGE ER DÆKKET.   
  
HÆLD FLØDEN I SÅ TERNEN LIGE ER DÆKKET OG LAD DET KOGE CA 1 TIME  
VED SVAG VARME - 5 MIN FØR RETTEN TAGES AF TILSÆTTES DEN DET  
FINT HAKKEDE PERSILLE OG SMAGES TIL MED SALT & PEBER  

 

KARTOFFELMOS :  
  
KOG DE SKRÆLLEDE KARTOFLER UDEN SALT TIL DE ER MØRE - MOS DEM   
SAMMEN MED MARGARINEN - TILSÆT MÆLK FOR AT FÅ DEN RIGTIGE   
KONSISTENS.