img_0159.jpg

Møborg Jagtforening

FYLDTE HJORTEROULADER 4 pers

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

Ingredient list

8 SK.  INDERLÅR ELLER KLUMP A CA. 100 G  
300 G  HAKKET SVINEKØD  
  FRISKHAKKET TIMIAN  
  SALT & PEBER  OG OLIE
1-2 STK.  GULERØDDER  
2-3 STK.  LØG  
½ STK.  KNOLDSELLERI  
1 SPSK.  TOMATPURÉ  
1 STK.  LAURBÆRBLAD  
2 STK.  NELLIKER  
8 STK.  HVIDE PEBERKORN  
1 FED  HVIDLØG  
½ L  GRØNSAGSBOUILLON  
2½ DL.  PISKEFLØDE  
  MAIZENA  

Tilberedning

FREMGANGSMÅDE:    
    
1. BANK KØDSKIVERNE LIDT UD. BLAND DET HAKKEDE KØD MED   
 TIMIAN, SALT OG PEBER. LÆG EN STRIBE AF DET HAKKEDE KØD   
 PÅ KØDSKIVERNE.   
    
2. RUL KØDET SAMMEN, OG SAML DET MED EN TANDSTIK ELLER   
 KØDSNOR OG DRYS MED SALT OG PEBER.   
    
3. BRUN DE SMÅ ROULADER I GRYDE - OG TAG DEM OP- BRUN DE    
 HAKKEDE GRØNSAGSTERN I GRYDEN TAG DEM OP OG HÆLD    
 FEDTSTOFFET FRA GRYDEN - LÆG ROULADERNE OG GRØNSAGERNE    
 TILBAGE I GRYDEN - TILSÆT TOMATPURE, KRYDDERIER OG BOUIL   
4. LON. LÆG LÅGET PÅ OG LAD DET EFTERSTEGE I 30-40 MIN AF-   
 HÆNGIG AF KØDKVALITET.   
    
5. SIG STEGESKYEN OG KOG DET IND TIL DER ER 2/3 TILBAGE - TILSÆT   
 OG KOG DET IGENNEM - SMAG TIL MED SALT & PEBER.   
 KAN JÆVNES MED MAIZENA - SERVERES MED KARTOFFELMOS OG   
 TYTTEBÆRGELE