img_0153.jpg

Møborg Jagtforening

FLAMBERET FASAN I PEBERRODSSAUCE

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

Ingredient list

NGREDIENSER :       
 
1  STK. STOR FASAN ELLER 4 STK. BRYSTER      
2 SPSK. SMØR      
0,5 DL. COGNAC      
2 DL. BOUILLION      
2 DL. PISKEFLØDE      
2 SPSK. HVEDEMEL       
2-3 SPSK. PEBEROD       
 SALT   

Tilberedning

FREMGANGSMÅDE :       
 
SKYL KØDET GRUNDIGT OG LAD DET DRYPPE AF - HVIS DET ER EN       
HEL FASAN SKAL DEN DELES SOM EN KYLLING I 4 ELLER 8 STK.       
 
BRUN FEDTSTOFFET I EN STOR STEGEPANDE - LÆG STYKKERNE        
I OG BRUN DEM GODT OVER DET HELE.       
 
HÆLD COGNAC PÅ OG LAD DEN BLIVE VARM OG SÆT EN BRÆN-       
DENDE TÆNDSTIK TIL UDE I SIDEN AF PANDEN SÅ COGNACEN        
BRÆNDER - RYST PANDEN LIDT OG LAD DEN BRÆNDE UD.       
 
HÆLD BOUILLION I - LÆG LÅG PÅ OG LAD DET SIMRE TIL KØDET ER       
MØRT CA. 45 MIN - TAG KØDET OP OG HOLD DET VARMT.       

LAV EN JÆVNING AF PISKEFLØDE OG MEL - HÆLD DET I PANDEN        
UNDER OMRØRING OG LAD DET KOGE CA. 5 MIN TIL DEN BLIVER        
TYK, STADIG UNDER OMRØRING       
 
TILSÆT PEBERROD OG SMAG TIL MED SALT - KOM KØDET I OG LAD       
DET VARME IGENNEM.       

Notes

TILBEHØR :       

SERVERES MED RÅSTEGTE KARTOFLER - BØNNER - GULERØDDER       
GELE OG SYLTEDE LØG.