img_0169.jpg

Møborg Jagtforening

FASANSUPPE ( ROYAL GAME SOUP )

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

Ingredient list

INGREDIENSER :

 

6 STK.FASANLÅR

200 G.GULERØDDER

400 G.LØG

2 FEDHVIDLØG

1,5 SPSK.SMØR

1,5 SPSK.OLIE

1 TSK.TIMIAN

1 TSK.ROSMARIN

½ TSK.PEBER

2 L.LYS BOUILLON ELLER FASAN SUPPE

1,25 DLPISKEFLØDE

140 GTOMAT PURE

½ DL.PORTVIN ELLER SHERRY

Tilberedning

TILBEREDNING :

 

SKRÆL GULERØDDER, SKÆR DEM I SKIVER - PIL LØG OG HVIDLØG OG HAK

DET FINT - SVITS GRØNSAGERNE I SYDENDE SMØR OG OLIE I EN STOR GRYDE

I CA. 5 MINUTTER.

 

TILSÆT KRYDDERIER OG FASANLÅR  - LAD DET SNURRE YDDERLIGERE I 1 MIN.

HÆLD BOUILLONEN KOGE SAGTE I 1 TIME OG 45 MINUTTER - TAG LÅRENE OP

OG PIL KØDET FRA BENENE OG DEL DET I SMÅ STYKKER.

 

SI SUPPEN, HÆLD DEN TILBAGE I GRYDEN OG TILSÆT PISKEFLØDE, TOMAT-

PURE OG PORTVIN ELLER SHERRY .

 

SMAG SUPPEN TIL MED SALT OG VARM FASANKØDET I SUPPEN.

 

SERVERES MEGET VARM MED LUN FLÜTES TIL.

 

TIPS:KAN LEGERES MED 2 ÆGGEBLOMMER RØRT OP I FLØDEN, HER

EFTER MÅ SUPPEN IKKE KOGE.