img_0153.jpg

Møborg Jagtforening

FASANBRYST MED FARS OG BLADE AF ROSENKÅL

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

Ingredient list

INGREDIENSER :

 

4 STK.FASANBRYSTER

250 GHAKKET KALV OG FLÆSK

1 STK.ÆG

1 STK.BELLE DE BOSKOS ÆBLE

½ BDT.BREDBLADET PERSILLE

SALT & PEBER

4 SK.RØGET BACON

1 SPSK.SMØR

½ DL.PORTVIN

LIDT HØNSEBOUILLON

1 DL.PISKEFLØDE

LIDT MAJSSTIVELSE

½ GL.RIBS ELLER RØNNEBÆRGELE

250 GROSENKÅL

500 G.SKORZONERRØDDER

35 G.SMØR

Tilberedning

TILBEREDNING :

 

FARSEN RØRES SAMMEN MED ÆG, REVET ÆBLE, HAKKET PERSILLE, SALT &

PEBRE. FARSEN FORDELES PÅ BRYSTSTYKKERNE, DER SPÆNDES FAST -

VED AT BLIVE OMVIKLET MED BACON.

 

BRYSTSTYKKERNE BRUNES PÅ BEGGE SIDER I LIDT SMØR PÅ EN PANDE OG

STILLES SÅ I OVNEN I 20-25 MINUTTERVED 200 GRADER, TIL FARSEN ER

GENNEMSTEGT MEN IKKE TØRSTEGT. I DEN PANDE MAN HAR BRUNET

FASANERNE HÆLDES LIDT PORTVIN OG CA. 1½ DL. FOND, OG DET KOGER

IND OG JÆVNES MED FLØDE OG SMAGES TIL MED GELE.

 

ROSENKÅLENS BLADE PILLES AF, DE INDERSTE DELE GEMMES TIL EN GANG

STUVEDE ROSENKÅL, DE GRØNNE BLADE VENDES I LIDT SMØR PÅ EN PAN-

DE, SÅ DE BLIVER FLOTTE OG KLARE MEN IKKE RIGTIG STEGTE.

 

SKORZONERØDDERNE SKRÆLLES OG SKÆRES I SKRÅ STYKKER OG STEGES

I SMØR TIL DE ER GYLDNE OG MØRE ( CA 10 MINUTTER ).