
Møborg Jagtforening
VILDTLASAGNE MED VIN OG BACON.
Opskrift
KURSISTERS BEDØMMELSE : 5,6 AF 7 MULIGE
KOKKENS BEDØMMELSE : 6
Ingredient list
600 G. HAKKET VIDTFARS
1 PK. RØGET BACON I SKIVER
½ DL. OLIVENOLIE
1 STK. STOR FINTHAKKET LØG
2 FED HAKKET HVIDLØG
1 DS. FLÅEDE TOMATER
1 STK. BOUILLONTERNING
1 DL. RØDVIN
½ L. KAROLINE MORNAYSAUCE
8 STK. LASAGNEPLADER
1 TSKF. BASILIKUM ELLER TIMIAN
1 PS. RASP
SALT
PEBER
Tilberedning
LØG, HVIDLØG OG KØD SVITSES GYLDENT I HED OLIE.
2. KRYDDERIERNE, HAKKEDE TOMATER, VIN OG BOUILLON TIL-
SÆTTES, LAD DET HELE SMÅSNURRE UNDER OMRØRRING I
CA. 15 MINUTTER.
3. SMØR ET OVNFAST FAD MED OLIE. LÆG LASAGNEPLADER,
KØDSOVS OG MORNAYSAUCE LAGVIS I FADET.
4. NÅR DEN SIDSTE KØDSOVS ER LAGT, LÆGGER MAN ET LAG
MED BACONSKIVERNE, INDEN DEN SIDSTE MORNAYSAUCE
KOMMES PÅ. OVEN PÅ DENNE LÆGGER MAN ET TYNDT LAG
RASP ; DET GIVER EN SPRØD SKORPE.
5. SÆT FADET PÅ OVNRISTEN MIDT I OVNEN. LASAGNEN BAGES,
TIL OVERFLADEN ER GYLDENBRUN OG RETTEN ER GENNEM-
VARM.
6. BAGETID CA. 35 MINUTTER VED 200 GRADER.
Notes
SERVERING :
SERVERES MED FLÜTES ELLER OSTEBRØD MÉD EN LÆKKER
TOMATSALAT TIL.