img_0158.jpg

Møborg Jagtforening

VILDTLASAGNE MED VIN OG BACON.

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

KURSISTERS BEDØMMELSE : 5,6 AF 7 MULIGE
KOKKENS BEDØMMELSE : 6

Ingredient list

600 G. HAKKET VIDTFARS
1 PK. RØGET BACON I SKIVER
½ DL. OLIVENOLIE
1 STK. STOR FINTHAKKET LØG
2 FED HAKKET HVIDLØG
1 DS. FLÅEDE TOMATER
1 STK. BOUILLONTERNING
1 DL. RØDVIN
½ L. KAROLINE MORNAYSAUCE
8 STK. LASAGNEPLADER
1 TSKF. BASILIKUM ELLER TIMIAN
1 PS. RASP
SALT
PEBER

Tilberedning

LØG, HVIDLØG OG KØD SVITSES GYLDENT I HED OLIE.

2. KRYDDERIERNE, HAKKEDE TOMATER, VIN OG BOUILLON TIL-
SÆTTES, LAD DET HELE SMÅSNURRE UNDER OMRØRRING I
CA. 15 MINUTTER.

3. SMØR ET OVNFAST FAD MED OLIE. LÆG LASAGNEPLADER,
KØDSOVS OG MORNAYSAUCE LAGVIS I FADET.

4. NÅR DEN SIDSTE KØDSOVS ER LAGT, LÆGGER MAN ET LAG
MED BACONSKIVERNE, INDEN DEN SIDSTE MORNAYSAUCE
KOMMES PÅ. OVEN PÅ DENNE LÆGGER MAN ET TYNDT LAG
RASP ; DET GIVER EN SPRØD SKORPE.

5. SÆT FADET PÅ OVNRISTEN MIDT I OVNEN. LASAGNEN BAGES,
TIL OVERFLADEN ER GYLDENBRUN OG RETTEN ER GENNEM-
VARM.

6. BAGETID CA. 35 MINUTTER VED 200 GRADER.

Notes

SERVERING :

SERVERES MED FLÜTES ELLER OSTEBRØD MÉD EN LÆKKER
TOMATSALAT TIL.