img_0156.jpg

Møborg Jagtforening

VILDTHAKKEBØF I FOLIE

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

EN HURTIG OG ENKEL VILDTOPSKRIFT, SOM KAN BRUGES BÅDE TIL HVERDAG OG FEST.

KOKKENS BEDØMMELSE : 6

 

Ingredient list

½ KG HAKKET KRONDYRKØD

¼ KG HAKKET SVINEFARS

1 STK. STOR LØG

150 G CHAMPIGNON

1 STK. PEBERFRUGT

8 STK. CHERRYTOMATER

½ STK. SQUASH

1 PK. HVIDLØGSSMØR

SALT

PEBER

FOLIE

Tilberedning

FREMGANGSMÅDE TILBEHØR :

 

1. RENGØR CHAMPIGNON OG SKÆR DEM I KVARTE.

2. BEFRI PEBERFRUGTEN FOR FRØSTOL OG SKÆR DEN I STRIMLER.

3. PIL OG HAK LØGET FINT.

4. SKYL CHERRYTOMATER OG HALVER DEM.

5. SKYL SQUASHEN OG SKÆR DEN I TERN.

6. VARM FEDTSTOFFET I EN GRYDE OG SVITS FØRST LØGENE GANSKE LET. TILSÆT DEREFTER DE ANDRE GRØNSAGER, OG SVITS DET HELE YDDERLIGERE I 3-4 MINUTTER.

 

VILDTHAKKEBØFFEN :

 

1. FORM FARSEN TIL FIRE BØFFER, BRUN BØFFERNE PÅ EN VARM PANDE OG DRYS MED SALT OG PEBER.

2. SMØR 4 STK. ALUFOLIE MED FEDTSTOF, DET ER BEDST HVIS DET ER DOBBET, KOM EN HAKKEBØF PÅ HVERT STYKKE, OG FORDEL FYLDET OVER BØFFERNE. ØVERST LÆGGES EN KLAT HVIDLØGSSMØR. PAK FOLIEN OP OM BØFFERNE OG LUK GODT I TOPPEN SÅ SAFTERNE IKKE LØBER UD.

3. LÆG PAKKERNE I EN BRADEPAND. SÆT DEM I EN FORVARMET OVN VED 200 GRADER I 16 – 18 MIN. SKAL BØFFERNE VÆRE GENNEM -STEGTE ER STEGETIDEN LIDT LÆNGERE.

Notes

SERVERING :

 

SERVER FOLIEPAKKERNE PÅ TALLERKNER, SÅ HVER I SÆR KAN ÅBNE DEN VARME OG DUFTENDE PAKKE. ENHVER FORM FOR KARTOFLER KAN ANVENDES TIL. GRØNSAGERNE I FOLIEN KAN VARIERES ALT EFTER SMAG.