img_0160.jpg

Møborg Jagtforening

TOURNEDOS MED GORGONZOLASAUCE

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

Ingredient list

8 SK. MØRBRAD/FILE

8 SK. RØGET BACON

2 DL. GRØNTSAGSBOUILLON

150 G. GORGONZOLA

1 DL. FLØDE

BREDBLADET PERSILLE

SMØR

SALT

PEBER

Tilberedning

1. KRONDYR MØRBRAD ELLER FILE AFPUDSES ELLER SKÆRES I 3-4 -CM. TYKKE SKIVER.

 

2. TØR KØDET, SÆT DET PÅ HØJKANT OG TRYK DET LET.

 

3.LÆG EN SKIVE RØGET BACON OM HVER OG HOLD DET SAMMEN MED KØDSNOR ELLER TANDSTIKKER.

 

4. BRUN DE KLARGJORTE TOURNEDOSER I SMØR PÅ EN HED PANDE. SKRU NED FOR VARMEN OG LAD DEM STEGE VIDERE NOGLE MINUTTER PÅ HVER SIDE. KRYDER MED SALT OG PEBER.

 

5. KØDET BØR VED SERVERING HAVE EN SMUK ROSA FARVE OG EN KERNETEMPERATUR PÅ CA. 60 GRADER.

 

SAUCE :

 

6. KOG BOUILLON OP, KOM OSTEN I, OG KOG FOR SVAG BLUS. RØR AF OG TIL, TIL OSTEN ER SMELTET.

 

7. TILSÆT FLØDE, KOG IGENNEM OG SMAG TIL MED SALT OG PEBER.

Notes

RETTEN SERVERES MED HVIDE ELLER STEGTE KARTOFLER ELLER PASTA, GERNE MED STEGTE SVAMPE OR EN ÅRSTIDENS GRØN SALAT TIL.