img_0173.jpg

Møborg Jagtforening

RÅMARINERET DYREFILET

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

Ingredient list

 

INGREDIENSER : 4 PERS.

 

300 G. DYREFILET ELLER INDERLÅR

1½ SPSK. GROFT SALT

½ SPSK. BRUN FARIN

¼ TSK. KNUSTE DILDFRØ

¼ TSK. KORIANDERFRØ

¼ TSK. FINTREVET MUSKATNØD

¼ TSK. FENNIKELFRØ

 

 

WASABICREME :

 

 

1 DL. CREMEFRAICHE 385

2 TSK. WASABI ( JAPANSK PEBERRODSPASTA ).

1 BK. BLANDEDE SALATBLADE

RISTEDE PINJEKERNER

SALT & PEBER

 

HUSK AT KØDET SKAL MARINERES I 24 TIMER

Tilberedning

DAGEN FØR – RÅMARINERET DYREFILET

 

FJERN EVENTUELLE SENER OG HINDER FRA KØDET.

BLAND SALT FARIN OG DE ØVRIGE INGREDIENSER SAMMEN.

GNID KØDET GODT MED HELE SALTBLANDINGEN, OG LÆG DET I KØLESKABET TIL DAGEN EFTER, EVT. I EN PLASTPOSE.

 

 

WASABICREME :

 

PISK CREMEFRAICHE OG WASABI LUFTIG, EVT. MED EN HÅNDMIKSER, OG SMAG TIL MED LIDT SALT OG PEBER.

 

 

 

Notes

SERVERING:

 

SKÆR KØDET I MEGET TYNDE SKIVER, OG SERVER DEN SAMMEN MED LIDT SALAT, RISTEDE PINJEKERNER OG WASABICREME.