
Møborg Jagtforening
HVID VILDTGRYDE MED KOKOS OG NØDDER
Opskrift
Ingredient list
600 G. VILDTKØD I TERN
1 STK. STOR FINT HAKKET LØG
1 FED HVIDLØG
2 TSKF. SUKKER
½ DL. JORDNØDDER
2½ DL. KOKOSMÆLK
2½ DL. GRØNSAGSBOUILLON
1 SPSK. LIME JUICE
LIDT FRISK RØD CHILI
SALT OG PEBER
Tilberedning
1. BRUN KØDET GODT I HED OLIE OG TAG DET OP.
2. DEL CHILIEN, TAG KERNERNE UD, OG HAK DEN FINT SAMMEN MED JORDNØDDERNE; PAS PÅ MED MÆNGDEN AF CHILI.
3. DET FINTHAKKEDE LØG OG HVIDLØGSFEDET SVITSES EFTERFØLGENDE I OLIEN SAMMEN MED JORDNØDDER OG CHILI.
4. KØDET KOMMES VED IGEN-SAMMEN MED RESTEN AF INGREDIENSERNE.
5. RETTEN SKAL NU SIMRE UDEN LÅG, TIL KØDET ER GODT MØRT.
6. BLIVER SAUCEN FOR TYK, TILSÆTTES MERE BOUILLON.
7. SMAG TIL MED SALT OG PEBER.
8. VED ANRETNING PYNTES EVT. MED LIDT HAKKET KØRVEL.
Notes
SERVERES MED KOGT RIS ELLER PILLE KARTOFLER.