img_0164.jpg

Møborg Jagtforening

HARERYG I TOMATSAUCE

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

KOKKENS BEDØMLSE 6

Ingredient list

1 STK. HARERYG

2 STK. LØG

50 G. RØGET BACON I TERN

2 FED HVIDLØG

250 G. CHAMPIGNONER

1 DS. FLÅEDE HAKKEDE TOMATER

2 DL. FLØDE

TIMIAN

MAIZENA

SALT

PEBER

 

RYGFILERNE FRA EN HARE MÅ MAN IKKE UNDERVURDERE KVALITETEN AF, DET ER VIRKELIG KØD AF HØJ KVALITET,

OG MØRHEDEN ER HELT I TOP. KØDET FRA HAREKØLLER KAN OGSÅ ANVENDES MEN KRÆVER LÆNGERE STEGETID OG BØR DERFOR STEGES SEPARAT.

Tilberedning

1. RYGFILETERNE SKÆRES FRA BENET OG I SMÅ STYKKER AF CA. 2 CM. LÆNGDE.

 

2. LØG OG HVIDLØG HAKKES.

 

3. CHAMPIGNONERNE RENSES OG SKÆRES I STORE SKIVER.

 

4. LØG, BACONTERN OG HVIDLØG SVITSES I EN GRYDE I HED OLIE SAMMEN MED KØDET. NÅR DET HELE HAR FÅET LIDT FARVE, TILSÆTTES DE SKIVEDE CHAMPIGNONER OG SVITSES MED.

 

5. DER KRYDRES GODT MED SALT OG PEBER, OG DE FLÅEDE HAKKEDE TOMATER OG TIMIAN TILSÆTTES.

 

6. RETTEN SKAL NU SMÅKOGE I 30 MIUTTER, FLØDES KOMMES VED DE SIDSTE 10 MINUTTER.

 

7. RETTEN JÆVNES EVENTUELT MED LIDT MAIZENA UDRØRT I LIDT FLØDE.

Notes

SERVERING :

 

RETTEN SERVERES MED PASTA, RIS, STEGTE ELLER HVIDE KARTOFLER OG GERNE MED FRISK SALAT TIL.