
Møborg Jagtforening
GULT VILDTGRYDE MED GURKEMEJE
Opskrift
KOKKENS BEDØMMELSE : 6,2
Ingredient list
600 G. |
VILDTKØD I TERN |
1 STK. |
STORT FINTHAKKET LØG. |
LIDT OLIE |
|
LIDT REVEN INGEFÆR |
|
LIDT CHILI |
|
LIDT HAKKET KORIANDER |
|
2½ DL. |
KOKOSMÆLK |
2½ DL. |
GRØNSAGSBOUILLON. |
1 SPSK. |
GURKEMEJE |
SALT OG PEBER |
|
EVT. MAIZENA |
Tilberedning
1. BRUN KØDET GODT I OLIEN, OG TAG DET OP.
2. DET FINTHAKKEDE LØG, INGEFÆR OG CHILI SVITSES EFTER-
FØLGENDE I OLIEN; PAS PÅ MED MÆNGDEN AF CHILI.
3. KØDET KOMMES VED IGEN-SAMMEN MED RESTEN AF INGRE-
DIENSERNE.
4. RETTEN SKAL NU SIMRE UDEN LÅG, TIL KØDET ER GODT MØRT.
5. BLIVER SAUCEN FOR TYND, KAN DEN JÆVNES MED MAIZENA
UDRØRT I LIDT VAND.
6. SMAG TIL MED SALT OG PEBER.
7. KAN EVT PYNTES MED LIDT FRISK TIMIAN.
SERVERES MED KOGT RIS