img_0164.jpg

Møborg Jagtforening

GULT VILDTGRYDE MED GURKEMEJE

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 
  •  
  • Recipe prints
  • Recipe recommend
  • Facebook to share

KOKKENS BEDØMMELSE : 6,2

Ingredient list

600 G.

VILDTKØD I TERN

1 STK.

STORT FINTHAKKET LØG.

 

LIDT OLIE

 

LIDT REVEN INGEFÆR

 

LIDT CHILI

 

LIDT HAKKET KORIANDER

2½ DL.

KOKOSMÆLK

2½ DL.

GRØNSAGSBOUILLON.

1 SPSK.

GURKEMEJE

 

SALT OG PEBER

 

EVT. MAIZENA

Tilberedning

1. BRUN KØDET GODT I OLIEN, OG TAG DET OP.

2. DET FINTHAKKEDE LØG, INGEFÆR OG CHILI SVITSES EFTER-
FØLGENDE I OLIEN; PAS PÅ MED MÆNGDEN AF CHILI.

3. KØDET KOMMES VED IGEN-SAMMEN MED RESTEN AF INGRE-
DIENSERNE.

4. RETTEN SKAL NU SIMRE UDEN LÅG, TIL KØDET ER GODT MØRT.

5. BLIVER SAUCEN FOR TYND, KAN DEN JÆVNES MED MAIZENA
UDRØRT I LIDT VAND.

6. SMAG TIL MED SALT OG PEBER.

7. KAN EVT PYNTES MED LIDT FRISK TIMIAN.



SERVERES MED KOGT RIS