img_0166.jpg

Formandens beretning på generalforsamlingen 2013

 

FORMANDENS BERETNING PÅ GENERALFORSAMLINGEN 2013:

 

 

 

RIGTIG GODT NYTÅR TIL JER ALLE OG ENDNU ENGANG VELKOMMEN TIL DENNE GENERALFORSAMLING SOM ER NR. 81 I RÆKKEN. VI HÅBER I HAR NYDT FLÆSKEN. DET ER SIDSTE GANG VI SPISER FLÆSK HER PÅ SKOLEN, VI SATSER PÅ VI OGSÅ KAN HOLDE TROFÆAFTEN HER, OG SÅ ER DET SPÆNDENDE AT SE HVAD KNUD FINDER PÅ DEREFTER, MEN VI SÆTTER VORES LID TIL HAM.

 

 

AKTIVITETER I 2012 :

 

 

VARMT MAD ER EN MAGNET I VORES JAGTFORENING, VI KAN SIGE AT MED 50+ BÅDE TIL GENERALFORSAMLINGEN OG TIL TROFÆAFTENEN, SÅ ER DET EN SUCCEC – TRODS DE GLÆDER, HAR VI STADIG EN FORNUFTIG ØKONOMI, DET VIL HANS KOMME IND PÅ SENERE, MEN VI HAR ALLEREDE BESLUTTET AT BUKKETRÆFFET I 2013 ER GRATIS FOR MEDLEMMER DOG EKSKL. ALKOHOLISKE DRIKKE, DEM SKAL MAN FORTSAT BETALE FOR.

 

 

HVIS VI KIGGER PÅ DE ENKELTE ARRENGEMENTER I 2012 :

 

 

GENERALFORSAMLINGEN                    GODT BESØGT

 

TROFÆAFTENEN                              GODT BESØGT

 

MÆRKE/INDSKYDNING                      GODT BESØGT

 

GEDDEFISKERI                                OK MEGET AFHÆNGIG AF VEJRET

 

BUKKEPRAL                                     GODT BESØGT

 

HJORTEBANE                                  IKKE AFHOLDT FEJL I DATO

 

BRUNSTTUR                                   IKKE AFHOLDT I 2012

 

RÆVEJAGT                                    STARTER I 2013-01-16

 

 

VI HAR FÅET EN ENKEL INDSTILLING TIL NATURPRISEN, DER ER PLADS TIL FLERE, SÅ HVIS NOGEN HAR FORESLAG, SÅ ER DET NU, VI SKAL HAVE BEDØMMELSE INDEN VORES TROFÆAFTEN I MARTS, HVOR VI SKAL HAVE DELT NOGET METAL UD. OG DET VIL VÆRE RIGTIG FINT HVIS I TOG HJEM OG SKØD NOGLE KRAGER, DER ER MANGE AF DEM, DET ER EN UDFORDRENDE JAGT OG VI HAR EN POKAL VI GERNE VIL HAVE PUDSET.

 

 

BESTYRELSESMØDERNE HAR KØRT PÅ ET LAVT NIVEAU, 3 ER DET BLEVET TIL DERAF DEN ENE PÅ SKYDEBANEN. ÅRSAGEN ER AT VORE ARRENGEMENTER ER BLEVET REN RUTINE, OG RESTEN KAN NEMT ORDNES PÅ MAIL. BESTYRELSEN ER IKKE ÆNDRET SIDEN SIDSTE GENERAL-FORSAMLING, DET GØR DEN FORHÅBENTLIG I AFTEN, MEN DET VENDER VI TILBAGE TIL.

 

 

NOGET AF DET VIGTIGSTE VI HAR ER VORE SMS BESKEDER, DET KØRER MEN VI VIL GERNE AT MANGE FLERE TILMELDER SIG SERVICEN, HAR DU PROBLEMER MED AT TILMELDE DIG PÅ VORES HJEMMESIDE, SÅ KONTAKT BLOT EN BESTYRELSEMEDLEM, SÅ SKAL DE TAGE SIG AF DET. FORDELEN ER AT DU ER SIKKER PÅ AT BLIVE INFORMERET HVIS DET SKULLE SMUTTE FOR DIG I TILLÆGET I JÆGERBLADET, HVOR VI OGSÅ ANNONCERER VORE AKTIVITETER.

 

 

SPONCORERNE ER STABILE, ENKELTE HOPPER FRA, NYE KOMMER TIL OG STOR TAK TIL DEM ALLE. I KAN SELV SE PÅ SPONCORLISTEN PÅ VORE HJEMMESIDE HVEM VI GERNE VIL INDSTILLE JER TIL AT HANDLE HOS, DET ER SELVFØLGELIG JERES EGET VALG, DETTE ER KUN EN ANMODNING.

 

 

VORES HJEMMESIDEER PÆNT BESØGT, MEN DET VILLE VÆRE RIGTIG GODT, HVIS I VAR MERE AKTIVE PÅ DEN, HVIS I HAR NOGET TIL SALG, VIL KØBE NOGET ELLER BARE FORTÆLLE EN JAGTHISTORIE, ALT KAN BRUGES. DER ER RIGTIG MANGE INDE FOR AT SE I VORES KOGEBOG, DER LIGGER MANGE GODE SPÆNDENDE OPSKRIFTER, SELVFØLGELIG HOVEDSALIG PÅ VILDT. MADHOLDET ER I GANG MED SIN 16ÉNDE SÆSSON.

 

 

FODRINGEN HAR VÆRET NEMT TIL NU DENNE VINTER, DET SAGDE JEG OGSÅ SIDSTE GENERALFORSAMLING, MEN SAGEN VAR AT VI VAR DYBFROSSET I NOGLE MÅNEDER DAGEN EFTER. MEN MIT INDTRYK ER AT I ER RIGTIG GODE TIL AT FODRE, SÅ GODT MED DET.

 

 

VI SKAL HAVE FAT I FLERE UNGJÆGERE, DE ER DER, VI SKAL HAVE DEM ORGANISERET, VI SKAL HAVE FLERE I VORES FORENING, SÅ KENDER I EN UNGJÆGER SOM IKKE ER MED I NOGEN FORENING, SÅ FANG HAM. JÆGERNES STØRSTE PROBLEM I HELE VERDEN ER AT DER BLIVER MINDRE AF DEM, SÅ SKAL VI TÆNKE PÅ FREMTIDENS JAGT, SKAL VI STÅ MEGET STÆRKERE.

 

 

ANTALLET AF MEDLEMMER ER UÆNDRET NEMLIG :

 

 

ORDINÆRE :                      104        (104)

 

SENIOR :                          17         ( 17)

 

UNG/HUSTANDS :                  8         (  8)

 

ÆRESMEDLEMMER :                3         (  1)

 

X ORDINÆRE :                   29         ( 32)

 

 

TALLENE I PARRANTES ER 2011 TAL.

 

 

VI HAR FÅET NY HOVEDBESTYRELSESMEDLEM I VORES KREDS, LARS JENSEN FRA VINDERUP HAR AFLØST NORBERT. LARS GJORDE SIG HURTIG KENDT I JÆGERKREDSE VED AT SAMMEN MED KNUD PEDERSEN AT STÅ FOR AT VÆLTE OLE ROED SOM FORMAND PÅ REPRÆSENTANT-SKABSMØDET, SÅ DET RESULTEREDE I AT CLAUS LIND BLEV NY FORMAND. HVOR GODT DET ER VIL TIDEN VISE, HAN ER MEGET TIL STRANDJAGT. JEG HAVDE HAFT DET BEDRE MED AT LARS OG KNUD HAVDE MELDT KLART UD NOGET FØR OVER FOR DERES EGEN KREDS, JEG KAN GODT HAVE MIN FRYGT FOR AT DER ER NOGET DER LIGGER OG ULMER, LAD OS HÅBE DET ER UBEGRUNDET, VI HAR BRUG FOR AT DER ER RO PÅ.

 

 

I DEN SIDSTE UDGAVE AF JÆGER, VAR DER EN SJOV ARTIKKEL – NABOJÆGERNE, HVOR EN SIGER AT HANS NABO DRIVER UETISK JAGT OG LAVER EN MASSE SKIDT – DA JOURNALISTEN SPØRGER DEN TILTALTE SIGER HAN NØJAGTIG DET SAMME OM DEN ANDEN ( PUDSIGT ). JEG TROR IKKE, HAR IKKE HØRT OM AT VI I VORES OMRÅDE HAR PROBLEMER I DEN RETNING, DET GÅR MERE PÅ AT MAN LÆGGER NOGLE OMRÅDER SAMMEN OG SÅ HOLDER EN FÆLLESJAGT, DET GIVER GOD SAMMENHOLD OG KAMMERATSKAB.

 

 

JEG VIL SLUTTE DENNE BERETNING MED AT SIGE TAK TIL ALLE JER SOM HAR HJULPET NÅR NOGET PRESSEDE PÅ ELLER BARE NÅR I HAVDE LYST TIL AT HJÆLPE. TAK TIL BESTYRELSEN FOR GODT SAMARBEJDE, ENDNU EN GANG TAK TIL ALLE JER SOM ER MØDT OP HER I AFTEN, CA. 40 % AF MEDLEMSSKAREN, DET ER MED TIL AT GØRE OS STÆRKE SOM FORENING, SOM GØR AT ANDRE FORENINGER SER OP TIL OS FORDI AT I BAKKER OP OMKRING FORENINGEN, TAK FOR DET.

 

 

JEG VIL FRA BESTYRELSEN ØNSKE JER ALLE ET RIGTIG GOD ÅR, IKKE MINDST JAGTÅR.

 

 

SLUT.

 

 

 

 

TAK TIL HANS BEIER SOM STOPPER SOM KASSERER :

 

  

 

HANS BEIER HAR VALGT AT STOPPE SOM KASSERER OG BESTYRELSEN HAR GODKENDT DET SELV OM DET IKKE ER MED JUBEL. HANS DU HAR GJORT EN GODT STYKKE ARBEJDE FOR FORENINGEN, VÆRET GOD TIL AT PASSE PÅ PENGENE – DU HAR HAFT DINE MENINGER OG TRØSTE HAM SOM IKKE BAKKEDE DIG OP OMKRING DEM – MAN HAR ALDRING VÆRET I TVIVL OM AT JA VAR JA OG NEJ NEJ OG DET HAR VÆRET DEJLIGT, DET HAR SPARRET EN MASSE ARBEJDE OG I BUND OG GRUND HAR DET VÆRET EN FORNØJELSE AT ARBEJDE MED DIG. TAK FOR DET FOR AT DU KAN HUSKE HVAD ÅR DU STOPPEDE SOM VORES KASSERER FÅR DU DENNE FLASKE JULESNAPS ÅRGANG 2012 – SÅ VIL DU JO NOK TÆNKE PÅ DET NÅR DEN KOMMER PÅ BORDET.

 

 

 

TAK