KARAKTER 5
Ingredienser:
200 g. Kantareller.
1 stk. Hakket løg.
1 spsk. Smør.
Salt & peber.
1½ spsk. Mel.
2½ dl. Piskefløde.
1 bdt. Hakket persille.
4 stk. æg.
Cayennepeber.
Fremgangsmåde:
Pocheret æg :
Slå æggene ud en af gangen i en kop. Hæld æggene en af gangen i en blanding af 2 l. kogende vand og 1 dl. eddike, ryst gryden så hviden samler sig om blommen, og pocher i ca. 3 minutter. Tag ægget op med en hulske. Opbevar ægget i koldt vand tilsat lidt salt indtil det skal bruges. Skær eller klip evt. trevler af.
Urtetoast:
Smør toastskiverne med smør. Drys med salt og citrontimian. Skær brødet i stave. Rist brødet i ovnen ved 200 grader til de er gyldne og sprøde.
Servering:
Anret blandingen i salatblade på en portionstallerken og pynt med en pocheret æg der drysses med lidt cayennepeber, og bjælker af urtetoast.