Udskriv

Møborg Jagtforening

BRADEPANDEBRØD MED URTER OG CHILI 4 PERS

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 

Ingredient list

INGREDIENSER : 4 PERS.

 

15 G GÆR

½ LVAND

1 TSK.SALT

200 G GRAHAMSMEL

400 GHVEDEMEL

1PORRE
1GULEROD

100 GPASTINAK ELLER PERSILLEROD

1 SPSKOLIVENOLIE

½ TSK.CHILIFLAGER

 

Tilberedning

FREMGANGSMÅDE :

 

OPLØS GÆREN I VANDET I EN STOR SKÅL,

TILSÆT SALT OG MELET OG ÆLT DEJEN GODT SAMMEN.

DEN MÅ GERNE VÆRE LIDT KLISTRET.

TRYK DEJEN UD PÅ EN PLADE 20 X 30 CM DER ER FORET MED BAGEPAPIR.

KOM LIDT VAND PÅ HÆNDERNE OG GLAT OVERFLADEN.

RENS PORREN OG SKRÆL GULERODEN, SKÆR BEGGE DELE I TYNDE SKIVER.

SKRÆL PASTINAKKEN . SKÆR DEN I KVARTER OG DEREFTER I TYNDE SKIVER.

 

FORDEL GRØNSAGERNE OVER DEJEN OG TRYK DEN LIDT NED I DEN.

LAD BRØDET HÆVE TIL DOBBELT STØRRELSE .

DRYP OVERFLADEN MED OLIE OG DRYS MED CHILIFLAGER.

 

BAG BRØDET VED 190 GRADER I 35 MIN.

Notes

SERVERING :

 

SERVER BRØDET SOM TILBEHØR TIL SUPPE ELLER GRYDERETTER.