RIGTIG GOD SUPPE TIL EN KOLD DAG, BRØDET VAR OGSÅ RIGTIG GODT TIL
KAN VARMT ANBEFALES AT SERVERE EFTER EN KOLD JAGT.
KOKKENS BEDØMMELSE : 6,5
300 G. |
HAKKET VILDTKØD |
200 G. |
HAKKET FLÆSKEFARS |
100 G. |
BACON I TERN |
50 G. |
SMØR |
2 STK. |
GULERØDDER |
2 STK. |
STÆNGLER BLEGSELLERI |
1 STK. |
PORRE |
1 STK. |
PASTINAK |
4 STK. |
TOMATER |
SALT OG PEBER |
1 |
RENS ALLE GRØNSAGERNE, OG SKÆR DEM I SMÅ STYKKER |
2 |
SVITS DEM I SMØR I EN STOR GRYDE. |
3 |
KOM KØD OG BACON OP I GRYDEN, OG LAD DET BRUNE MED. |
4 |
TILSÆT 1½ L KOGENDE VAND OG TOMATERNE SKÅRET I KVARTE, SAMT SALT OG PEBER. |
5 |
LAD SUPPEN KOGE VED SVAG VARME I CA. 30 MIN |
GRATINERET OSTEBRØD : 1 SKIVE PR. PERSON