KURSISTER BEDØMMELSE : 6,7 AF 7 MULIGE
KOKKENS BEDØMMELSE : 5
300 G. FRISKE KARL JOHANSVAMPE ELLER 30 G. TØRREDE
2 STK. SKALOTTELØG
1 FED HVIDLØG
25 G. SMØR
1-2 TIMIANKVISTE
½ L. HØNSEBOUILLON
1/4 L. MADLAVNINGSFLØDE
SALT
PEBER
RENS DE FRISKE SVAMPE OG SKÆR DEM I SKIVER, ALTER-
NATIVT, LÆG SVAMPENE I BLØD I VAND I MINDST EN TIME.
SAUTER DE HAKKEDE SKALLOTLØG OG HAKKEDE HVIDLØG
I SMØR. TILSÆT SNITTEDE SVAMPE OG RIST DEM GODT AF.
LÆG DE PÆNESTE 25% TIL SIDE. TILSÆT HØNSEBOUILLONEN
OG LAD SUPPEN KOGE I CA. 15 MINUTTER. BLEND SUPPEN MED
EN STAVBLENDER. KOM FLØDE VED OG KOG SUPPEN GODT
IGENNEM OG SMAG TIL MED SALT OG PEBER.
PYNTES MED DE SIDSTE RISTEDE SVAMPE.
SERVERES MED FLÜTES, GRATINERET OSTEBRØD ELLER BRØDCROUTONER TIL.