Udskriv

Møborg Jagtforening

BRUCHETTA MED RØGET DYREKØD OG AGURKERELISH

Opskrift

  • ( 0 Assessment ) 

Ingredient list

NGREDIENSER:  
  
  SKIVER AF RØGET DYREKØD
  FLÜTES
  OLIVENOLIE
  TOMATER
  REVEN OST
  BASILIKUMBLADE
  
AGURKERELISH 1 AGURK :  
  
½ DL  EDDIKE
½ DL  VAND
1 SPSK.  SUKKER
  SALT & PEBER
1 TSK  MAIZENA
1 STK.  LØG
1 STK.  AGURK

Tilberedning

PIL OG HAK LØGGET FINT - MENS SUKKER SALT OG PEBER BRINGES I KOG  
I EDDIKEN. KOG LAGEN I ET PAR MINNUTTER - TAG GRYDEN VÆK FRA   
VARMEN OG TILSÆT DE HAKKEDE LØG. LAD DET HEREFTER STÅ OG  
KØLE HELT NED.  
  
FLÆK AGURKEN PÅ LANGS OG FJERN ALLE KERNERNE. HAK AGURKEN HELT  
FINT ELLER SKÆR DEN I SMÅ TERNINGER - VEND DET I LAGEN OG SMAG   
TIL MED SALT.  
  
BRUCHETTA :  
SKÆR FLÜTEN I SKIVER OG PENSL DET MED OLIVENOLIE. SÆT DET I   
OVNEN PÅ BAGEPAPIR VED 200 GRADER I 5 MINUTTER. TAG DEM UD OG   
KOM EN TOMATSKIVE OG EN TSK AGURKERELISH PÅ HVER. KOM RIGELIG  
REVET OST PÅ OG ØVERST SKIVE AF RØGET DYREKØD.  
GRATINER DEM HEREFTER I OVNEN I CA 6 MINUTTER VED 200 GRADER  
PYNT MED BASILIKUMBLADE - SERVERES RYGEN VARME.