NGREDIENSER:
SKIVER AF RØGET DYREKØD
FLÜTES
OLIVENOLIE
TOMATER
REVEN OST
BASILIKUMBLADE
AGURKERELISH 1 AGURK :
½ DL EDDIKE
½ DL VAND
1 SPSK. SUKKER
SALT & PEBER
1 TSK MAIZENA
1 STK. LØG
1 STK. AGURK
PIL OG HAK LØGGET FINT - MENS SUKKER SALT OG PEBER BRINGES I KOG
I EDDIKEN. KOG LAGEN I ET PAR MINNUTTER - TAG GRYDEN VÆK FRA
VARMEN OG TILSÆT DE HAKKEDE LØG. LAD DET HEREFTER STÅ OG
KØLE HELT NED.
FLÆK AGURKEN PÅ LANGS OG FJERN ALLE KERNERNE. HAK AGURKEN HELT
FINT ELLER SKÆR DEN I SMÅ TERNINGER - VEND DET I LAGEN OG SMAG
TIL MED SALT.
BRUCHETTA :
SKÆR FLÜTEN I SKIVER OG PENSL DET MED OLIVENOLIE. SÆT DET I
OVNEN PÅ BAGEPAPIR VED 200 GRADER I 5 MINUTTER. TAG DEM UD OG
KOM EN TOMATSKIVE OG EN TSK AGURKERELISH PÅ HVER. KOM RIGELIG
REVET OST PÅ OG ØVERST SKIVE AF RØGET DYREKØD.
GRATINER DEM HEREFTER I OVNEN I CA 6 MINUTTER VED 200 GRADER
PYNT MED BASILIKUMBLADE - SERVERES RYGEN VARME.