2 KG. HAKKET SVINEKØD
700 G FUGLELEVER
420 G. FUGLEBRYST UDEN BEN
3 SPSK. SMØR
4 TSK. SALT
12 STK. KNUSTE ENEBÆR
1 BDT. FINTSNITTET PURLØG
3 FED HVIDLØG
1½ DL. RØDVIN
4 ÆG ÆG
150 G. HAKKET RØD PEBER
1½ PK. BACON I TYNDE SKIVER.
1. FUGLELEVEREN RENSES OG SKÆRES I SMÅ TERN.
2. FUGLEBRYSTSTYKKERNE RENSES FOR URENHEDER EVT.
BLODIGE STEDER.
3. BRYSTSTYKKERNE SKÆRES I TYNDE STRIMLER OG BRUNES I SMØR SAMMEN MED FUGLELEVEREN, KRYDRES MED SALT OG PEBER.
4. DET HAKKEDE SVINEØD RØRES MED SALT OG LIDT PEBER, HVOREFTER DET KRYDRES MED ENEBÆR.
5. LEVER OG BRYSTSTRIMLERNE BLANDES I SAMMEN MED RØDVIN, KNUST HVIDLØG, FINTSNITTET PURLØG, RØD PEBER OG ÆG.
6. LÆG BLANDINGEN I EN SMURT FORM, SOM PASSER TIL MÆNGDEN, OG LÆG BACONSKIVERNE OVEN PÅ.
7. POSTEJEN BAGES VED 170 GRADER I CA. 1 TIME, HVOREFTER DEN AFKØLES. ALTERNATIVT SERVERES DEN VARMT.
SERVERING :
POSTEJEN KAN SERVERES BÅDE LUN OG KOLD MED GROFT
RUGBRØD, LIDT SURT SOM KUNNE VÆRE ASIER