600 G VILDTKØD I TERN
1 STK. STOR FINTHAKKET LØG
1 FED HVIDLØG
2½ DL. GRØNSAGSBOUILLON
1 DS. HAKKEDE FLÅEDE TOMATER
1 TSKF. PAPRIKA
1 SPSK. BALSAMICO-EDDIKE
1 SPSK. AKACIAHONNING
LIDT CHILI
SALT OG PEBER
1. BRUN KØDET GODT I HED OLIE, OG TAG DET OP
2. DET FINTHAKKEDE LØG OG HVIDLØGSFEDET SVITSES EFTER FØLGENDE I OLIEN, HVOREFTER BALSAMICOEN HÆLDES VED OG INDKOGES LIDT.
3. KØDET KOMMES VED IGEN-SAMMEN MED RESTEN AF INGREDIENSERNE; PAS PÅ MED MÆNGDEN AF CHILI.
4. RETTEN SKAL NU SIMRE UDEN LÅG, TIL KØDET ER GODT MØRT.
5. BLIVER SAUCEN FOR TYK, TILSÆTTES MERE BOUILLON.
6. SMAG TIL MED SALT OG PEBER.
7. VED ANRETNING PYNTES DER EVT. MED LIDT FRISK BREDBLADET PERSILLE ELLER TIMIAN.
SERVERES MED RIS.