INGREDIENSER : 4 PERS.
300 G. DYREFILET ELLER INDERLÅR
1½ SPSK. GROFT SALT
½ SPSK. BRUN FARIN
¼ TSK. KNUSTE DILDFRØ
¼ TSK. KORIANDERFRØ
¼ TSK. FINTREVET MUSKATNØD
¼ TSK. FENNIKELFRØ
WASABICREME :
1 DL. CREMEFRAICHE 385
2 TSK. WASABI ( JAPANSK PEBERRODSPASTA ).
1 BK. BLANDEDE SALATBLADE
RISTEDE PINJEKERNER
SALT & PEBER
FJERN EVENTUELLE SENER OG HINDER FRA KØDET.
BLAND SALT FARIN OG DE ØVRIGE INGREDIENSER SAMMEN.
GNID KØDET GODT MED HELE SALTBLANDINGEN, OG LÆG DET I KØLESKABET TIL DAGEN EFTER, EVT. I EN PLASTPOSE.
WASABICREME :
PISK CREMEFRAICHE OG WASABI LUFTIG, EVT. MED EN HÅNDMIKSER, OG SMAG TIL MED LIDT SALT OG PEBER.
SERVERING:
SKÆR KØDET I MEGET TYNDE SKIVER, OG SERVER DEN SAMMEN MED LIDT SALAT, RISTEDE PINJEKERNER OG WASABICREME.